FACEBOOK + INSTAGRAM

Tesztelünk. Mérünk. Hidd el: sokat.
Fejlesztünk, finomhangolunk,
költséget optimalizálunk.

SZÖVEGÍRÁS

Olyan tartalmat írunk, amely nem csak célközönséged lelkébe lát, de magasan is konvertál!

GOOGLE ADS

Belelátunk az emberek probléma– és vágyközpontjába: mi érzelmeket írunk.

KERESŐ-OPTIMALIZÁLÁS

Nem hazudjuk, hogy 2 hónap alatt az első leszel, de velünk 1-2 év alatt biztos az első oldalra kerülsz.

KREATÍV SZÖVEGÍRÁS

TARTALOM, AMI A CÉLKÖZÖNSÉGED LELKÉBE LÁT!
Kreatív szövegírás

MEGTEREMJÜK AZ ALAPOKAT

Ha vállalkozásod terméket vagy szolgáltatást kínál a weben, az első lépés egy minőségi weboldal; jól megírt szöveg nélkül azonban nem fognak komolyan venni. 

Ahogy tartalmas termékleírások nélkül sem, amik beszélik potenciális vevőid nyelvét, és néhány releváns kulcsszót is tartalmaznak, hiszen a SEO a marketing szövegírás egyik sarokköve. Imádunk játszani a szavakkal és az ujjunk köré csavarni leendő vevőidet!

1.

2.

KÍVÁNCSISÁGOT ÉBRESZTÜNK

A marketing szöveg a kulcs a sikereidhez, a minőségi tartalommarketing ugyanis kiemeli vállalkozásod a konkurencia sűrűjéből!

Legyen szó szlogenről vagy éppen egy PR-cikkről, ránk számíthatsz, hiszen minden olyan szöveg megalkotása beletartozik profilunkba, aminek köze van a termékedhez, cégedhez vagy szolgáltatásodhoz.

Writing on Computer

A reklámszövegek, sajtóanyagok és a hírlevelek felkeltik célközönséged figyelmét, informálják és cselekvésre is ösztönzik őket. 

 

Hatékonyságunk titka, hogy belelátunk vevőid fejébe, tudjuk mire vágynak és mi teszi boldoggá őket. Nincs több hírlevél, ami a kukában végezné, mert mi tudjuk, hogy mi kell a célközönségednek és ismerjük a hírtérték fogalmát is – és nem félünk használni!

3.

ÖSZTÖNZÜNK

4.

FENNTARTJUK AZ ÉRDEKLŐDÉST

A blogírás az egyik legjobb marketingeszköz, hiszen ha törődsz vele, meghálája, ugyanis a bloggal rendelkező honlapokat a kereső előrébb sorolja.

 

Ugyanúgy igaz ez egy jól megírt, színvonalas, Google-barát cikkre is, mely nemcsak presztízst képvisel, hanem valódi értéket is teremt a honlapodnak.

CSOMAGJAINK

MARKETINGSZÖVEGEK, SALES SZÖVEGEK, HÍRLEVELEK, PR CIKKEK

 • A karakterenkénti árat a rendelkezésünkre álló információ határozza meg.
   

 • Amennyiben együttműködő vagy és az általunk kiküldött kérdőívet részletesen kitöltöd 3 Ft / karakter áron dolgozunk.
   

 • Amennyiben nem áll rendelkezésedre megfelelő mennyiségű idő (pl. többször is egyeztetes szövegírónkkal) úgy a részletes kutatómunkát, piac és konkurencia feltérképezést is elvégzzük helyetted 5 Ft / karakter áron.

WEBOLDAL SZÖVEGEK, LANDING OLDAL SZÖVEGEK, BLOGPOSZTOK

 • A karakterenkénti árat a rendelkezésünkre álló információ határozza meg.
   

 • Amennyiben együttműködő vagy és az általunk kiküldött kérdőívet részletesen kitöltöd 5 Ft / karakter áron dolgozunk.
   

 • Amennyiben nem áll rendelkezésedre megfelelő mennyiségű idő (pl. többször is egyeztetes szövegírónkkal) úgy a részletes kutatómunkát, piac és konkurencia feltérképezést is elvégzzük helyetted 8 Ft / karakter áron.