Profik voltunk,Profit vagyunk.

2009

Profit Hungária Kft. megalakulása:

2009-ben a Profit Hungária Kft. a vezetéstechnikai tanácsadás, pályázatírás és
vállalkozásfejlesztés területein kezdett el tevékenykedni. Manufakturális, családias légkörben
dolgozó kollégáinkat csak egy cél vezérelte: minél hatékonyabban minél sikeresebbé tenni
ügyfeleinket.

2010-2020

A régi cégstuktúra

 

Az előző évtized évei során a cég komoly szakmai tapasztalatokat szerzett. Számos kis- és középvállalkozásnak nyújtottunk segítséget mind vállalatvezetésben, mind financiális kérdésekben. Az általános vezetői tanácsadás, valamint a 2012-től cégünknél is meginduló állami pályázatok megírására és elnyerésére optimalizált rendszer régió-szerte sikeres vállalkozásokat
eredményezett.

2020

2021

Megalakul a Hungária Kör avagy "Távirányító a vállalkozásodhoz"

 

Ezt a szoros, gazdasági érdek-alapú együttműködési rendszert a piaci igények gyors változásainak lekövethetőségének növelése érdekében hoztuk létre.

A partnerhálózatunkba bekapcsolódó közepes- és nagyvállalatok, cégek a közösségi kohéziós erőket felhasználva
biztosítanak lehetőséget egymás számára, akár új termékek és szolgáltatások,
termékkapcsolások, vagy pusztán gazdasági fűtöttségű, kölcsönös érdekek mentén szerveződve segítsék egymást az építkezésben és fejlődésben.

Új szelek: A Profit Hungária Kft. webfejlesztési és marketing osztályának
megalakulása

Az előző évtized évei során a cég komoly szakmai tapasztalatokat szerzett. Számos kis- és középvállalkozásnak nyújtottunk segítséget mind vállalatvezetésben, mind financiális kérdésekben. Az általános vezetői tanácsadás, valamint a 2012-től cégünknél is meginduló állami
pályázatok megírására és elnyerésére optimalizált rendszer régió-szerte sikeres vállalkozásokat
eredményezett.

webes logo.png

A Profit Hungária Kft. 2009-ben alakult kifejezetten vezetéstechnikai tanácsadás és cégvezetési tanácsadás szolgáltatási profillal.

 2020-ban a Hungária élére új ügyvezető került, ami jelentős változást hozott a vállalkozás életében, hiszen a szolgáltatások körének kiszélesítésével országos fejlesztési tevékenység vette kezdetét. Így cégünk most online marketing rendszerek kiépítésével foglalkozik, melynek legfőbb eleme a weboldal és webshop készítés, valamint a mögötte lévő motor rendszer és marketing eszközök ügyfélspecifikus megválasztása.  

Elsősorban a kis- és középvállalkozások megsegítését tűzte ki célul az új vezetés, amihez kidolgozott egy olyan rendszert, amely lehetővé teszi, hogy akár 8 napon belül juttassuk partnereinket nem csak weboldalhoz, hanem teljes reklámfelület- rendszerhez is, így segítve őket a nehezebb gazdasági időszak és a vírus okozta válság átvészelésében.

"Az egységes arculat a jó brand alapja"

Hamarosan frissül...