A Hungária Kör áll azon komoly vállalkozók rendelkezésére,

akik a partnerhálózatunkon keresztül egységes gazdasági közösségben gondolkozva kívánnak megoldásokat találni, és alkalmazkodni a piaci kihívásokhoz.
A Profit Hungária Kft. önálló marketing apparátussal kutatja a lehetséges termékkapcsolásokat, csomagokat, közös szolgáltatásokat, válaszul a piaci trendek alakulására. 

A termékcsomagok létrehozásával, keresztértékesítéssel, egységes kupon-rendszerrel, az ezen piaci adatok feldolgozásának statisztikáinak elemzésével tájékoztatjuk, és várjuk szakmai fórumainkon partnereinket. Ők önállóan dönthetik el, hogy saját elképzeléseiket szerint önállóan lépnek kapcsolatba és dolgoznak össze más cégekkel, vagy regionális marketing-igazgatóságunktól kérnek szakmai segítséget.


Önálló megállapodás Pl.: Ingatlan Bt. 2000 - V-Sun Kft. napelem-rendszer viszonteladás: önálló megállapodás a két fél közt. Profit Hungária segítségével történt termékcsomag-létrehozás Pl.: Káli Jógaház és HerbaVitamin együttműködése: táplálékkiegészítők mellé járó jógabérlet; a termék Profit Hungária Kft. eszközeivel történő termékcsomagjának, kuponrendszerének, értékesítésének kidolgozása.

Azon partnereinknek, akik megvásárolják a Profit Hungária Kft. bármely alaptermékét, legyen az weboldal, vagy webshop, és emellett belépnek partnerhálózatunkba, nem egy egyszerű, statikus szolgáltatás áll rendelkezésükre, hanem egy folyamatosan bővülő, frissülő rendszerhez kapcsolódnak, ezáltal mindig naprakész tájékoztatást kapnak az éppen aktuálisan alakuló piaci trendekről.

Ennek a partnerhálózati rendszernek számos előnye van: eszközeivel és fórumaival egy olyan kör, a Hungária Kör részeseivé válnak, amely segítségével a partnerek kölcsönösen, egymást segítve egymás felületein is megjelenhetnek, terjeszthetik termékeiket, csomagjaikat, cégük jó hírét, ezzel célirányosan juttathatják el szolgáltatásaikat, termékeiket a potenciális ügyfélkörökhöz.

Hungária kör

tv5
tv5

tv1
tv1

tv2
tv2

tv5
tv5

1/5
tv.png

Távirányító a Vállalkozásodhoz

A teljes rendszer elérhetőségét és kezelését  egy egyszerű  Távirányító  a vállalkozásodhoz nevű eszközzel, a Vezérlőpultot adjuk  a szerződött partner vállalkozóink kezébe. A Vezérlőpult legfőbb feladata a vállalkozás irányítása és vezérlése: Távirányító a vállalkozásodhoz.

távirányító.png