SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK

 
 

A társadalom változása mellett

a marketingpiac is teljesen átalakult.

Sajnos máig sok KKV tulajdonos gondolja azt,

hogy a marketing a nagyok fegyvere.

Jó hír, hogy ez már egyáltalán nem igaz, hiszen

az online marketing eszköztára gyakorlatilag

a legkisebb cégeknek is elérhető.

A közösségi média elterjedésével új hirdetési platformok jelentek meg, melyek tökéletesek a célközönsége felkutatására és megragadására.

FACEBOOK + INSTAGRAM

A kreatív, célirányzott tartalmak, valamint a tiszta, érthető és nyílt kommunikáció (profi marketing fűszerezéssel) hozzájárulunk az ön vállalata sikeréhez.

SZÖVEGÍRÁS

GOOGLE ADS

Az emberek nagy része az interneten keres, keresse Ön is azokat, akik Önt keresik. A profitáló cél a tökéletes egymásra találás és az ebből fakadó interakciók.

KERESŐ-OPTIMALIZÁLÁS

Az organikus találatok között aranyat érnek a dobogós helyek. A kevés karakterre korlátozódó reklámszövegek csak a kreativitást belevonva érnek célt.

 
 

Egy jó weboldal azért is fontos, mert a potenciális vevőink vagy ügyfeleink sok esetben ott találkoznak vállalkozásunkkal először.

Ha az első találkozáskor már valami nem stimmel, akkor nem lesz folytatás, azaz már nem lépnek a kapcsolat fülre sem, mert nem érdekli őket, hogy kik vagyunk vagy mit csinálunk.  Pont úgy, mint egy első randevú esetében, az első pár másodpercben eldől, hogy tetszik vagy nem.

A weblapunk alapján ítélik meg vállalkozásunkat és döntik el, hogy szükségük van-e ránk vagy sem.

A szerelem első látásra igenis létezik a vállalkozása és a célközönség között.

A szép külső megfog, a jó belső megtart, az egységes arculat a jó brand alapja.

ARCULAT

BEMUTATÓ WEBOLDAL

A jól strukturált weboldal, ahol minden információ nyilvánvaló és jól látszik, nem csak további nézelődésre motiválhatja az oldalra látogatót,
de bemutatja
a vállalkozását.
WEBSHOP

Ha feltölti termék,

leesik készpénz.

Ilyen egyértelművé és egyszerűvé tesszük

vevői szemszögből webshopját a kínálatban lévő termékkel vagy szolgáltatással.

ONLINE FIZETÉS és SZÁMLA

Az internetes vásárlások világában elengedhetetlen, hogy online is tudjanak fizetni a vevői és számlázni a vállalkozása.
Egyszerű, mint
az egyszer egy.
 
 

Ha reklámfilmről, vagy csak szimplán marketing videókról beszélünk, a legtöbb embernek sajnos még mindig a tévéreklámok jutnak eszébe.

Szerencsére ez már korán sincs így, hiszen ma már rengeteg online platformon meg tudunk jelenni videóinkkal. Gyorsabban és olcsóbban tudunk eljutni az emberekhez, mint eddig szinte bármikor.

Persze ezzel együtt egyre nehezebb a reklámzaj dzsungeléből is kitűnni, de azt is hozzá kell tenni az igazsághoz, hogy nagyon kevés a jó videós tartalom, tehát semmi nincs veszve, sőt.

FOTÓ

Az online megjelenés jó vizualizációja kincset ér. Az egyedi, profi beállítású és jó minőségű képek a termék bemutatás alapját képezik és egységesítik a webshop vagy weboldala üzenetét magát a terméket.
VIDEÓ

A tűéles minőség, a profi vágás és a tömör célratörő tartalom,
hogy a cége weboldala időben, látványosan
 felszerelkezhessen szakszerű média videóanyagokkal.
ANIMÁCIÓ

Egy kis csavart vinni a látványba, egyszerű módja annak, hogy bonyolult dolgokat egyszerűen mondjunk el, vagy inkább mutassunk meg a világnak
OFFLINE MARKETING

Az interneten túli marketing kampányok megléte létfontosságú is lehet, ezért nem árt, ha van terv a televíziós, vagy rádiós megjelenésekre, hogy offline is elérjük a célközönséget.